carti

 

Baze de date online

ANELIS PLUS - Acces National Electronic la Literatura Stiintifica pentru Sustinerea Sistemului de Cercetare si Educatie din Romania - baze de date stiintifice pentru studiu si cercetare in diverse domenii

ScienceDirect Freedom Collection, Elsevier - ofera acces la reviste stiintifice de cercetare in format online, carti academice, serii de carti si enciclopedii online; domenii acoperite: stiinte umaniste, medicina, stiinte exacte, tehnologie.

Web of Science - Core Collection, InCites Journal Citation Reports, Derwent Innovations Index, Clarivate Analytics - cuprinde in principal reviste stiintifice, conferinte si carti; domenii acoperite:stiinte umaniste, stiinte sociale, arte, stiinte exacte.

PROQUEST Central - ofera acces la reviste stiintifice de cercetare in format online, rapoarte, ziare, carti; domenii regasite: stiinta si tehnologie, stiinte medicale, literatura, societate si cultura, arta, istorie, religie, calculatoare, educatie, afaceri si multe altele.

Scopus, Elsevier - cuprinde jurnale stiintifice, carți si lucrari de conferinte; domenii regasite: stiinte medicale, tehnologie,  stiinte sociale, arte, stiinte umaniste.

de Gruyter ebooks - cuprinde lucrari academice de cel mai inalt nivel; domenii cuprinse: stiinte umaniste, stiinte sociale, medicina, stiintele naturii, drept.

Cab ebooks - ofera acces online la informatii de autoritate de la un editor stiintific de varf; domenii: agricultura, mediu, sanatate, nutritie etc.

Cadrele didactice si studentii Universitatii Valahia din Targoviste pot accesa bazele de date abonate din reteaua de calculatoarea a Universitatii, pe baza de IP sau de la distanta, prin acces mobil. Pentru accesare este necesara crearea unui cont, astfel:

  • accesati http://www.e-nformation.ro
  • selectati optiunea "Profil institutional", dupa care selectati "Inscrie-te acum"
  • completati prenume, nume și e-mail, apoi click pe "Inregistrare" ; veti primi un email pentru finalizarea inregistrarii
  • accesati link-ul din mesaj si completati campurile din formular: parola, institutia, functia si domeniul de interes, apoi click pe "Submit"

 

Supply Chain Management Journal

JOAM - The Journal of Optoelectronics and Advanced Materials is co-edited by National Institute of Optoelectronics (INOE 2000) and National Institute of Material Physics (NIMP)

                                                           Catalog on-line             network

RESURSE ONLINE

PROEUROPEANA Biblioteca Digitală a Publicațiilor Culturale

Biblioteca Digitală a Bucureștilor

DOAJ (Directory of Open Access Journals)

DOAB (Directory of Open Access Books)

UNESCO Digital Library

EUROPEANA Digital Library

Editura Humanitas

 

Resurse de referinta online

Webopaedia este un dicționar enciclopedic care permite căutarea rapidă a oricărui termen din domeniul Internet-ului și al computerelor.
Enciclopedia Mitica este o enciclopedie cu referire la mitologie, legende, folclor din întreaga lume, conținând mai mult de 5700 referințe.
Enciclopedia Lumii este un atlas mondial cu multiple referințe la istorie, geografie, politică etc.
Dictionarul plasat pe serverul Biography, unde sunt reflectate datele despre mai mult de 25 mii de persoane remarcabile din diferite domenii de activitate, țări și epoci - de la Lumea Antică până în prezent.