carti

 

UNESCO deschide ACCESUL GRATUIT la Biblioteca Digitala Mondiala

Biblioteca Digitala contine harti, texte, fotografii, inregistrări si filme din toate timpurile si explicații in sapte limbi despre bijuteriile si relicvele culturale aflate in toate bibliotecile de pe planeta.

Detalii pe site-ul UNESCO WORLD DIGITAL LIBRARY

 

INVITAŢIE TRAINING 2018 - Acces electronic la literatura ştiinţifică

 

 Webex Clarivate Analytics: Web of Science Core Collection pentru începători

Sunteți nou în Web of Science și nu stiți de unde să începeți? Aflați elementele de bază ale navigării în rețeaua de citare (Citation Network), construind eficient o căutare, rafinând o căutare și gestionând rezultatele căutării.

 

Sage Journals

ibiblioteca

Sage a lansat noua platformă online, care oferă multiple funcționalități îmbunătățite pentru a satisface nevoile cercetătorilor din toate instituțiile.

Colecția SAGE Humanities & Social Science (HSS) Package permite accesul la peste 470.000 de articole, provenite din peste 660 de reviste din domeniul științelor sociale și umaniste.

Colecția conține inclusiv titluri internaționale și peer-reviewed, multe dintre acestea fiind indexate în Thomson Scientic Journal Citation Reports®.

 

Ultimele noutăţi din colecţiile Alexander Street

Alexander Street este o editură recunoscută deja pentru conținutul său video specializat în subiecte esențiale din numeroase domenii, precum: antropologie, afaceri, medicină, inginerie, consiliere, istorie, muzică, film și multe altele. Acum, colecția premium a editurii este disponibilă pe o platformă îmbunătățită, cu funcționalități noi, exclusivități, servicii personalizate.

 

Buletin bibliografic 2016