În atenţia utilizatorilor Bibliotecii Universităţii Valahia din Târgovişte

            Puteţi accesa serviciile on-line ale bibliotecii prin: consultarea catalogului on-line, acces la bazele de date ştiinţifice AnelisPlus  (tabul Profil institutional), bibliografii la cerere, scanare de documente (prin solicitare la adresa biblioteca@valahia.ro).

 NOU!  ÎNSCRIERE ONLINE (pentru utilizatorii noi): Completaţi formularul de înscriere utilizator nou aici ÎNREGISTRARE

Lansare de carte: 27 Octombrie 2022

 

Acces disponibil la colecții de ebooks de la Emerald, Sage, deGruyter, Cabi, Wiley și Elsevier

 

UNESCO deschide ACCESUL GRATUIT la Biblioteca Digitala Mondiala

Biblioteca Digitala contine harti, texte, fotografii, inregistrări si filme din toate timpurile si explicații in sapte limbi despre bijuteriile si relicvele culturale aflate in toate bibliotecile de pe planeta.

Detalii pe site-ul UNESCO WORLD DIGITAL LIBRARY

Sage Journals

Sage a lansat noua platformă online, care oferă multiple funcționalități îmbunătățite pentru a satisface nevoile cercetătorilor din toate instituțiile.

Colecția SAGE Humanities & Social Science (HSS) Package permite accesul la peste 470.000 de articole, provenite din peste 660 de reviste din domeniul științelor sociale și umaniste.

Colecția conține inclusiv titluri internaționale și peer-reviewed, multe dintre acestea fiind indexate în Thomson Scientic Journal Citation Reports®.

 

Ultimele noutăţi din colecţiile Alexander Street

Alexander Street este o editură recunoscută deja pentru conținutul său video specializat în subiecte esențiale din numeroase domenii, precum: antropologie, afaceri, medicină, inginerie, consiliere, istorie, muzică, film și multe altele. Acum, colecția premium a editurii este disponibilă pe o platformă îmbunătățită, cu funcționalități noi, exclusivități, servicii personalizate.Webex Web of Science: Importanța profilurilor de cercetător în Web of Science, 20 septembrie 2022